Nieuwe Opel Combo Tour is er vanaf € 28.489,-.Vanaf nu te bestellen!

Combo Tour

De nieuwe Opel Combo Tour staat klaar om de harten van praktisch ingestelde automobilisten te veroveren. De ruime en functionele Combo Tour is nu te bestellen vanaf € 28.489,-. Vanaf november is de Combo Tour te bewonderen in de Nederlandse Opel-showrooms.

De Opel Combo Tour profiteert van een compleet nieuwe voertuigarchitectuur, waarmee de personenautovariant veelzijdiger is dan ooit. De standaardversie heeft een lengte van 4,4 meter, maar de Combo Tour is ook leverbaar als 35 centimeter langere lengte 2-uitvoering. Beide versies zijn beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen.

Achter instappen is extra eenvoudig dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden. Voor de tweede zitrij is er keuze uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst, een zeldzaamheid in deze klasse.

Zeer praktisch
De laadruimte van de standaardversie heeft een inhoud van minimaal 597 liter1. In de Lengte 2-uitvoering is er met alle zitplaatsen in gebruik nog altijd een laadvolume van 850 liter1 beschikbaar. Door de stoelen achterin om te klappen, is het laadvolume van de standaardversie te vergroten tot 2.126 liter2. Bij de Opel Combo Tour Lengte 2-uitvoering is met neergeklapte stoelen achterin zelfs 2.693 liter2 ruimte voorhanden.

Heel veel praktische voordelen
Voor prijzen vanaf € 28.489,- is de Combo Tour  voorzien van een zeer royale standaarduitrusting met onder meer: airconditioning, Radio AM/FM met USB-aansluiting en Bluetooth, 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun, 4-voudig verstelbare passagiersstoel en een 3,5-inch grafisch kleureninfodisplay.

Andere interessante (optionele) voorzieningen zijn de 180 graden panoramische achteruitrijcamera, Head-up Display en een Multimedia radio met 8-inch touchscreen en smartphoneconnectie via Apple CarPlay. Nieuw in het pakket van assistentiesystemen van Opel is Flank Guard3, dat de bestuurder ondersteunt bij manoeuvres op lage snelheid.

Motoren: Euro 6d-TEMP
Het motorenaanbod bestaat uit benzine- en dieselmotoren met een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en lage emissies. Alle motoren voldoen aan de strenge emissienorm Euro 6d-TEMP die pas in september 2019 van kracht wordt.

De motoren zijn gekoppeld aan een handbediende vijf- of zesversnellingsbak. Een primeur in dit segment is de achttrapsautomaat met Quickshift-technologie, die beschikbaar is voor de 1,5-liter dieselmotor met 96 kW (131 pk) en 300 Nm.

1 Gemeten vanaf de vloer tot de bovenkant van de rugleuning
2
Gemeten vanaf de vloer tot aan het dak
3
Actief bij snelheden onder 10 km/u