NIEUWE VIVARO IRMSCHER GT.Succesnummer krijgt waardige, stoere opvolger

Vivaro-Irmscher-GT
In de zomer van 2018 introduceerde Opel de sportieve Opel Vivaro Irmscher. Vanwege het enorme succes van deze limited edition volgt een waardige opvolger: de Vivaro Irmscher GT! Voorzien van een extra sportieve look met opvallende striping, een nog rijkere uitrusting en een krachtige en zuinige turbodieselmotor. De Opel Vivaro Irmscher GT is per direct te bestellen.

Rijke standaarduitrusting
Deze veelzijdige bedrijfsauto biedt standaard een lederen stuurwiel met stuurwielbediening, Electronic Climate Control, geïntegreerde zonwering in de zijpanelen, een 12 Volt-aansluiting in de laadruimte, Cruise Control, LED-dagrijverlichting met 'Wing'-signatuur, mistlampen vóór, Keyless Entry en een 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun en verwarmingsfunctie. Ook is hij uitgerust met het uitgebreide Navi 80 Intellink infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen, geïntegreerde navigatiekaarten van Europa, DAB+, Bluetooth en een USB en AUX-in aansluiting.

Speciaal ombouw- en accesoirepakket
Naast een rijke standaarduitrusting, krijgt u een speciaal ombouwpakket aangeboden dat Opel in samenwerking met Snoeks Automotive, Alba en Irmscher ontwikkeld heeft. Nog meer luxe biedt het optionele pakket met accessoires van Snoeks, bestaande uit een zwarte hemelbekleding, met eco-leder afgewerkte armsteunen en u-beugel boven het navigatiesysteem op het dashboard, een opklapbaar tafeltje aan de achterzijde van de rugleuning van de voorstoelen en een luxe kunststof laadruimte-inrichting met LED-verlichting. Dit pakket kost €2.135 exclusief BTW.

Opvallende kleuren
Opel levert de Vivaro Irmscher GT in de kleur Magma Red met zwarte bestickering, de solid kleur Iron Grey met rode bestickering, de metallic kleur Midnight Black met rode bestickering of in de metallic kleur Platinum Silver met rode bestickering.