Acquire

Nieuwe Opel Movano.Gebruiksvriendelijker en moderner dan ooit.

Opel Movano

Opel heeft het jongste en modernste aanbod van lichte bedrijfswagens op de markt. Na de nieuwe Combo en Vivaro presenteert Opel nu de nieuwe Movano, het grootste model in het aanbod. De nieuwe Movano is al te bestellen vanaf €25.549,-. 

Talrijke assistentiesystemen
De nieuwe Movano is gebruiksvriendelijker en moderner dan ooit. Talrijke assistentiesystemen en nieuwe technologie maken uw werkdag prettiger en veiliger. Het ‘Rear Vision’-camerasysteem bijvoorbeeld, zorgt dat de bestuurder onderweg goed zicht heeft op de situatie achter de auto. Ook Blind Spot Alert (dodehoekwaarschuwing) en Lane Departure Warning (rijstrookassistentie) verhogen de veiligheid.

Een ander belangrijk systeem in de nieuwe Movano is zijwindassistentie. Grote bestelwagens zoals de Movano vangen veel zijwind, bijvoorbeeld op bruggen. De zijwindassistentie helpt de auto onder controle te houden met behulp van de elektronische stabiliteitsregeling ESP. De bestuurder wordt gewaarschuwd met een wind-symbool in de infodisplay. Verder is de Movano voorzien van automatisch inschakelende verlichting en ruitenwissers.

Vier lengtematen
De nieuwe Movano is net als voorheen beschikbaar in vier lengte- en drie hoogtematen. Het maximaal toelaatbare gewicht bedraagt 4,5 ton en het maximale laadvolume 17 m3. Meer dan 150 carrosserie- en ombouwvarianten zijn af fabriek leverbaar en afhankelijk van de variant kan de Movano tot wel vijf europallets vervoeren.

De Gesloten Bestelwagen van de Movano is leverbaar met een laadruimte van maximaal 4,38 meter lang, 2,14 meter hoog en met een inhoud 17 m3. Afhankelijk van de variant komt het maximaal toelaatbare gewicht uit op 4,5 ton, met een maximaal laadvermogen van 2,4 ton. De Movano is ook een uitstekende trekauto, met een maximaal aanhangergewicht van 3,5 ton.

Opel Movano

Mobiel kantoor
De cabine is ingericht als ‘mobiel kantoor’. Er zijn tot wel 22 compartimenten in het interieur, met een totale inhoud van 104 liter, om benodigdheden op te bergen. Slimme vindingen als het FlexTray-dashboardkastje, met een inhoud van maximaal 10,5 liter en dat als een lade is te openen en sluiten, maken de werkdag nog prettiger. De luchtgeveerde bestuurdersstoel zorgt dat de bestuurder altijd comfortabel onderweg is. Tevens profiteren bestuurders in de nieuwe Opel Movano van optimale connectiviteit, een draadloze smartphonelader en infotainment via Apple CarPlay, te bedienen via een 7-inch touchscreen.

De nieuwe Movano is direct herkenbaar aan de grote, diepe grille met het Opel-logo prominent in het midden. De uiteinden van de ‘bliksemschicht’ in het Opel-logo sluiten naadloos aan op de LED-dagrijverlichting die in de koplampen geïntegreerd is.